Поредните номинации в Къщата на Big Brother предизвикаха истински шок сред зрителите, след като Калина обяви, че Китаеца я харесва.

Журналистката номинира за изгонване именно бившата изгора на Азис, като аргументите й бяха повече от неочаквани - че той откровено я сваля.

"Той е добро момче, но последните ни дни в Къщата не са много ОК и аз се чувствам напрегната. Навън той има едно прекрасно семейство, а тук ние не можем да съжителстваме повече заедно. Не се чувствам ОК в даден момент от деня. Не съм влязла в това предаване, за да изпитва някой каквито и да било чувства към мен и ако някой друг ми го беше споделил, щях да номинирам и него", заяви Калина.



Тя даде да се разбере, че ако има възможност би номинирала себе си, за да не се изпада в подобни ситуации, но това е против правилата на шоуто.

"Мисля, че тя е права. Аз преминах една граница, която не би трябвало да я преминавам и тя наистина се чувства притеснена от мен. Намирам това, което прави за правилно", заяви на свой ред Китаеца.

В студиото на Big Brother Венета Райкова обяви, че според нея Ники играе, за да е интересен на зрителите и няма никакви чувства към Калина, пише bliasak.bg.