Преди дни в медийното пространство избухна поредния скандал - между две от тазгодишните Съквартирантки в Big Brother - Калина Паскалева и Албена Вулева.

Двете не спестиха хапливите коментари помежду си, както и откровени обиди по адрес на другата чрез facebook страниците си и в интернет като цяло.

Скандалът между Калина и Албена ескалираше с всеки следващ ден. След размяната на заплахи, двете започнаха да се нападат и с обидни реплики и неприятни квалификации.



Според запознати Паскалева се засегнала най-вече от факта, че Албена е коментирала качествата й на писателка.

„Албена се е изказала за книгата ми, че е пошла, но аз и не съмundefined претендирала, че съм написала световна класика, нали? За другата Коледа ще й изпратя новата ми с червена панделка, за да не й се налага да я краде“, разпалено заяви червенокосата ексизкусителка пред "Блясък".

Калина признава, че вече е свикнала да гледат на нея с леко око, но този факт по никакъв начин не се отразява на самооценката й. Тя вярва в качествата си и е убедена, че Албена Вулева не е човека, който да определя дали има качества или не, както и дали става нещо от нея в професионален план.

„Всеки човек има комплекси и когато вечер се завие през глава, си дава ясна оценка какво представлява. Може би тя е прекалено горда, за да си признае грешките и че тази война с мен й беше абсолютно излишна“, категорична е Паскалева.