Калина Паскалева, освен изкусителка, писателка и телевизионна репортерка, се оказа и заможна реститутка.

Авторката на скандалния роман „Дневниците на една ку*ва” притежава няколко апетитни имоти в родния си Пловдив, а от някои от тях всеки месец прибира тлъста рента, информира съгражданите й под Тепетата, пише „Уикенд“, пише HotArena.net.

28-годишната Калина от малка се пъчи като модна икона, но като такава се затвърди по време на снимките на риалитито „Островът на изкушенията”.

Пловдивчанката шашна екипа с огромния си багаж – 30 тоалета, всички на известни европейски марки, 10 чифта слънчеви очила, 12 колана, 15 комплекта бански костюми. И това бе само малка част от гардероба на Паскалева. Докато вървеше форматът, Паскалева бе на 21 и в онези времена сама определяше себе си като „комплексирана снобка”.

„Страшна съм кокона и гардеробът ми вечно се пръска по шевовете. Мога да си го позволя и то не само защото работя по 12 часа на ден, а защото съм и доста богата”, казва една от най-интригуващите участнички в последния „Биг брадър”.

Като малка Калина била глезено и презадоволено дете. Майка й, известна пловдивска адвокатка, угаждала за всичко на дъщеря, независимо колко ще й струва поредният каприз. Съществена роля писателката да си живее като бохемка обаче изиграли баба й и дядо й. По време на реституцията възрастните хора получили обратно отчуждените от държавата свои земи край Марица.



Бабата на Калина като една наистина мъдра жена приписала някои от най-апетитните имоти на своята внучка. „Не е лъжа, точно така е. Имам собствени земи, благодарение на които си позволявам да живея охолно”, не крие благосъстоянието си Паскалева.

След смъртта на баща й, висш офицер в структурите на МВР, 17-годишната Калина станала неконтрполируема от своите роднини. „Това се отрази на психиката ми. Сего отстрани изглеждам като човек, на когото не му пука много, но реално изобщо не е така. Но аз съм свикнала хората да говорят за мен, без да знаят какво ми е на сърцето и в главата”, твърди риалити героинята. Кончината на татко й така преобърнала живота й, че в един момент Калина без да се усети станала част от мутренския живот в Града под тепетата.

Трамплинът й към него всъщност е местният стадион „Лаута”, на който отборът на Георги Илиев „Локомотив” играе домакинските си мачове. „Още бях девствена, когато за мен вече вървеше клюката, че съм курва на Главния. Носят се слухове, че той е отнел девствеността ми, но истината е друга. Девствеността си загубих на 17 години. Той се казваше Мартин и отдавна не е между живите. Помня най-екстремното си изживяване с него – секс в закрит басейн във Велинград. Тичахме голи из целия хотел, докато стигнем до СПА-центъра. Беше на именния ми ден”, спомня си Паскалева.



Въпросният Мартин пласирал кокаина на висаджиите. Запознал ги Главния. Червенобузестият, нисък и набит дилър обикалял Пловдив с 10 души охрана, а на ден изкарвал по няколко хилядарки, описва го от страниците на „Дневникът на една ку*ва” авторката на скандалния роман.

Да си мутреса обаче не било никак безболезнено. Мартин страдал от необуздана ревност. Пребивал я, често дори и по няколко пъти на ден, само защото е пропуснала да отговори на повикването му по мобилката си.

„Обичах го много, но с времето тази любов се смесваше с омраза, която ме караше да си представям сцени, в които изпитва същата болка като мен. И все пак, пропит от дрога и воден от изопачената си мъжественост, която му бе вменена от мутренския занаят, той не осъзнаваше какво ми причинява. Сигурно ме е обичал, преди мозъкът му тотално да се изпържи от злото”, описва още първата си голяма любов Калина.

За нейно добро, наркодилърът бил тикнат в затвора заради побой, който реално не бил извършил. През осемте си месеци зад решетките Мартин коренно променил мирогледа си, а когато излязъл на свобода, окончателно приключил с престъпния си живот.

„Реши, че ще замине за Индия. Купи си самолетен билет. В деня на полета с баща му тръгна за София. Обаче не му беше писано да стигне до Азия – катастрофираха на магистрала и той загина. Когато ми се обадиха, за да ми съобщят трагичната вест, бях в същото заведение, в което бе последният ми жесток побой година по-рано”, разкрива Паскалева.