Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 г. в Пловдив. Висока е 168 см, тежи 46 кг, зодия Скорпион. В момента живее в София и работи като журналист.

Звездата на Калина изгря в риалитито „Островът на изкушението”, където завъртя главата на бургаския плейбой Андрей и съсипа връзката му с Кики.

- В предаването „Островът на изкушението” имаше ли реална закачка с бургаския гларус Андрей, или това беше само режисирано от сценаристите на предаването?
- Неведнъж съм казвала, че познавах Андрей преди участието си в предаването. Държах се с него абсолютно приятелски. Преди три години поведението ми беше по-фриволно и благодарение на това монтажистите успяха да създадат илюзията, че между нас е имало нещо по-специално. Категорично отричам да е имало нещо повече от флирт между мен и Андрей.

- Не си спомням добре, но ти самата прави ли секс „на живо” по време на реалитито и това до каква степен беше уговорено предварително, като поведение?
- Не съм правила секс с Андрей нито преди, нито по време, нито след предаването. Никога не се правя на ощипана мома или девственица, признавам си открито за всички флиртове и връзки, увлечения за една нощ или пък прегрешения за час-два. Просто нямам нищо, от което да се срамувам, и мразя разните му там популярни лигли, които проституират без фиксирана тарифа (а понякога дори и с фиксирана!), но пред медиите се правят на света вода ненапита. Ей това направо ме побърква!

- Твърдиш, че „никога не е прекалено рано за секс". На каква възраст се раздели с девствеността си и какво ти остана като усещане за „първия път”?
- Всичко зависи от искрите, страстта и точния момент, и няма нищо общо с възрастта. Факт е обаче, че и трите сериозни връзки, които съм имала до момента, са започнали със секс от първата вечер. Девствеността си загубих на 17 години и пазя много хубави спомени.



- Преди време каза, че не би била с момче, което носи фланелка за 5 лева, и че самата всъщност си заможно момиче. Предлагали ли са ти пари за секс и представлява ли наличността им силен афродизиак за теб?
- Да, аз съм от заможно и авторитетно семейство. Благодарение на тях съм това, което съм като личност. Средата ми е от деца на заможни семейства, а не от новоизгрели парвенюта. Нормално е момчетата, с които съм излизала, да са като мен.

- Предполага се, че за една изкусителка е нещо „нормално” да има връзка и с женени мъже и да е заплаха за семействата им. Ти лично имала ли си връзка с женен?
- Хм, никоя жена не е застрахована от връзка с женен мъж, независимо дали е изкусителка или обикновена продавачка. Много често дори самата любовница няма представа, че е такава, а след като запърхат пеперудите, вече не можеш да заповядаш на сърцето си. Моралът в нашата държава е доста разклатен и аферата се приема за нещо нормално. Хората бъркат сексдружка с гадже.

- Защо преди време те спрягаха, че си била близка с Георги Иванов – Гонзо, и разправяха, че често са ви засичали на една маса в Пловдив? Имало ли е нещо помежду ви?
- Гонзо е мой много добър приятел. Бях му фенка още от дете и за моя радост в даден момент животът ни срещна.

- Именно Гонзо е бил човекът, който е опровергал мнението ти, че футболистите са глупави. Ти самата имала ли си близки отношения с друг популярен футболист и затвърди ли си мнението ти за тях?
- Да. така е. За мен Гонзо е изключително умен и проницателен мъж. Допитвала съм се до него, когато съм имала проблеми, и той ми е помагал. Познавам и други футболисти и мнението ми за тях е каквото е било и преди - не се радват на много умствен багаж.



- А какво по-пикантно би споделила за отношенията си и с Наско от „Мело Тв Мания”, също спряган за твой любовник в медиите?
- Наско е страхотно момче и аз имам много сладки спомени с него. Преди 6 години, когато дойдох да живея в София, се запознахме и излизахме известно време заедно.

- Не се притесняваш да се снимаш гола и го доказваш в действие с твоите фотосесии. Действа ли ти възбуждащо да правиш секс на публично място или пред много хора и имаш ли подобен опит?
- Имам една такава сесия за корицата на еротично списание. Снимките ми са изключително стилни и няма нищо порнографско в тях. Те бяха подарък за тогавашното ми гадже. Не, не съм правила секс на обществено място, дори напротив - не го одобрявам.

- Защо обаче казваш, че „не помниш да си била вярна на някого от мъжете си”? Страхуваш се някой да не разбие сърцето ти, никой все още не може да задържи вниманието ти за дълго или просто си полигамна?
- Преди беше така, не го отричам. С времето разбрах, че когато нараняваш партньора си, нараняваш и самия себе си. Претърпях връзка с много изневери и доста страдах.

Върна ми се за всичката болка, която аз съм причинявала на предишните си партньори. Трябваше ми близо година, за да се почувствам готова да повярвам на някого отново.

- Кое е твоето най-екстремно изживяване в секса досега, с кого?
- Секс в закрит басейн във Велинград. Тичахме голи из целия хотел, докато стигнем до СПА-центъра. Беше на именния ми ден преди 5 години с първото ми сериозно гадже. Макар да не е вече между живите, аз пазя само скъпи спомени от годините, прекарани с него.

- Поставяш ли условия-забрани на твоите партньори за някои манипулации в секса, перверзни желания?
- Досега не ми се е налагало. Всеизвестно е, че изпитвам погнуса от анален секс и никой не се осмелява дори да ме попита.



Интервю: Светлана Терзиева – Сесил

Снимки: Playboy