Нова война се разрази в социалните мрежи.

Този път между Калина Паскалева, която се изживява като писателка, след участието си в риалити формата „Островът на изкушенията“ и "Мис Силикон" Джулиана Гани.

Първа битката поде Калина Паскалева и написа под снимка на силиконовата бомба:

„Какъв е смисълът да имаш мозък в главата и да блъскаш на работа по цял ден, след като в чудната България това момиче и нейни копия имат запазено място в национални телевизии, списания и сайтове - пък дори и понякога да бъдат иронизирани? Толкова е жалко всичко вече, че чак ми писна да го коментирам“.

Това със сигурност не се понрави на моделката и тя на свой ред изригна със следните редове:

„Удивявам се на самочувствието на някаква самозвана „писателка“, която разказва собствените си истории в книги като „Дневниците на една курва“. Тази госпожица, която „изгря“ от някакво еротично риалити, където трябваше да сваля армия от мъже и да се показва гола, днес се явява ментор и определя норми на поведение. Радвам се, че съм пример за подражание. А госпожицата ще работи като пиар на кръчми и ще се опитва да се качи на нечии рамене, за да стане по-висока и някой да я забележи. Не знам дали има акъл в главата, както тя самата твърди, но май няма огледало, защото ако се погледне със сигурност ще се обеси“.