Шефката на „Визаж” Жени Калканджиева не е държала ръката на Стефан Манов-Тачо след катастрофата край Слънчев бряг миналата седмица.

Бизнес дела я върнали в София след близо месец релакс на морето.

„Не съм присъствала на местопроизшествието и не мога да коментирам подробности, но да, такъв инцидент имаше. И, слава Богу, не е виновен той. Това се знае със сигурност. Пострадали са само двете коли”, сподели в интервю за Нова тв брюнетката.

Автомобилът на съпруга й бе смазан на околовръстния път край Слънчев бряг и по данни на очевидци ставал само за скрап. Тачо от своя страна се отървал само с няколко охлузвания по тялото.

Въпреки стреса от преживяното двойката вдигна купон за рождения ден на сина си Жорко. На 5 момченцето учи основните правила в шахмата и мечтае да стане герой или футболист. Приятелският му кръг в детската градина се свежда основно до дами. „Срамежлив е като баща си. Като послъгва обаче, вади хитър поглед като моя”, каза Жени.



В момента тя е ангажирана на 100% с подготовката на „Мис България”. Конкурс ще има противно на слуховете за пауза заради липса на финанси или стройна организация. Калканджиева ще строи претендентките за короната в столичен хотел през октомври. „Нещата ще протекат постарому – в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто по TV7 мачкаше престижа на „Мис България”. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна”, отсече Жени, пише ''Монитор''.

„С моя опит и екип такова шоу се организира и за седмица, стига да има достатъчно пари. Ситуацията на пазара е сложна, затова и „Мис България” тази година ще е скромен, но изпипан и елегантен”, добави бившата тв водеща.