Евгения Калканджиева благодари на Ирена Милянкова, че е проправила пътя на моделите към снимачната площадка на родните сериали.

Признанието трогна звездата от ''Под прикритие'' в столичен клуб, когато модна агенция ''Визаж'' представи актуалния си календар за 2012 г. Той излиза под мотото Thirst For Beauty (''Жажда за красота").

''Ирена наистина повлече крак за манекенките на малкия екран. Сега непрекъснато ме търсят, за да канят нови и нови момичета, и то директно с оферта за роли. Сериалите имат нужда от красиви жени", похвали се Жени. Тя прекара част от вечерта в задушевен разговор на ухо с главния сценарист на ''Седем часа разлика" Любен Дилов-син, пише lifestyle.bg.

Двамата споменаха, че имат общи проекти. Вероятно и сериалът на bTV търси дългокраки музи за епизодите от втория си сезон, чиито снимки вече текат.

Калканджиева издаде също, че се кани да купи багер и валяк на двегодишния си син Георги за Коледа, защото малкият говорел само за строителна техника покрай работата по софийското метро.

Освен цялото кралско войнство на ''Визаж", партито събра породи от поп елита като Преслава Пейчева (група ''Те"), Ивайло Колев, Павел Чернев, Румен Бояджиев (ФСБ). Манекенките представиха бляскаво ревю, на което показаха най-новите колекции на световни марки.

Снимка: Bulphoto