Жени Калканджиева изгори маркова рокля за 400 лева с цигара преди да влезе в къщата на „ВИП Брадър“.

Това се е случило в тайната квартира на риалити шоуто. Била си приготвила ефектен тоалет на дизайнерката Вяра Георгиева, с който да направи първите стъпки при съквартирантите, но докато й правили прическа и грим, изпуснала цигарата си и тя направила голяма дупка в областта на пъпа, пише в. „Телеграф“, цитира hotarena.net.

Тъй като по регламент тя няма право да излиза от хотелската стая, нито да говори по мобилен телефон, шефката на "Визаж" намери връзки в екипа, за да се свърже с майка си, която живее много наблизо, и да прати човек да отиде до дома й, за да вземе няколко сака, с които да се издокара в шоуто.

ТВ водещата Ели Гигова пък ходела по коридорите с чувал върху главата, за да може, ако се разминава с другите съквартиранти в хотела, да не я разпознаят, тъй като беше тайна кои ще са съквартирантите.

Такъв чувал обаче отказал да си сложи Евгени Минчев, който единствен бил настанен във ВИП апартамент.

Гаф станал с вечерята на Йорданка Христова, която, докато давала интервю в стаята си, получила сочна вратна пържола с картофи, но се оказало, че тя е вегетарианка и месо не вкусва. А в крайна сметка пържолата била за Евгени Минчев.