Шефката на журито в риалити формата „Мис България 2013” Евгения Калканджиева ще глобява момичетата, които са затворени в Имението на претендентките в Герман за остър език.

Жени е бясна от това, което е видяла до момента от младите дами, и иска да им покаже как трябва да се държат.

Прекалено освободеното поведение на доста от претендентките и откровено каруцарският им език възмутиха и зрителите на предаването по TV7.

Менторката на хубавиците се е зарекла, че ако някоя от тях си позволи да употреби нецензурни думи, то на часа ще получава санкция - било неприятни изпитания или престой в Тъмницата.

Другото, което подразнило Калканджиева, било бездействието и празнодумието на част от красавиците.

Шестата по хубост в света смята да направи беседа с  участничките и да им обясни, че една истинска Мис България трябва да се посвети на определена кауза, а не да стои цял ден на едно място и да клюкарства.

За Жени е недопустимо и една претендентка нонстоп да е пред огледалото, и да не си помръдне пръста нито за направата на храна в Двореца, нито пък да се погрижи за личната си хигиена.

Друго, което ужасило шефката на журито в риалити формата, било това, че младите дами не полагали никакви грижи за добрата си физическа форма. Хранителният режим на някои бил направо ужасяващ.

„Те искат короната на най-красивата българка, а какво показват на хората?! И всеки с право ще се ужаси това ли са най-достойните да станат Мис”, възмущава се пред екипа на риалити формата Жени.