Популярността, инфарктната заетост и битовизмите са трите фактора, сринали брака на Жени Калканджиева.

През август шефката на „Визаж” подаде молба за развод, но към настоящия момент предпочита да общува лично със съпруга си Стефан, а не чрез адвокати.

„Понеже сме големи хора и си говорим, решихме да се разделим за три, пет месеца или година. Да видим дали това между нас има смисъл и дали ще си липсваме”, сподели Калканджиева в „Жените говорят” по TV7.

Въпреки паралелната си връзка с моделката Зорница Линдарева, Тачо все още не се е изнесъл от семейния им дом.

Той ще си стегне багажа в следващите два дни и ще замине при роднините си в Испания.

„Иска да избяга зад граница, защото много се влияе от изписаното по вестниците. Аз и Жорко си оставаме тук”, каза Жени. Изневярата на девет години по-младия от нея бизнесмен тя определи като „черешката на тортата” в отношенията им.

”Никога не съм живяла с мисълта, че мъжът до мен няма да кръшне. Аз самата не съм сигурна, че мога цял живот да бъда вярна. В основата на всичко е тоталното неразбирателство за куп неща, неотстъпчивостта. Аз съм властна жена, а той така и не успя да свикне с популярността ми”, изповяда се шестата по красота в света.

Въпреки болезнената ревност и навика да разхвърля цялата къща за „добро утро”, Тачо бил добър кулинар и баща.

Често я сюрпризирал с романтични жестове, като да свие роза от салфетка и да й я сложи в ръката под масата, докато вечерят с приятели. Трогната от примера, Катето Евро призова:

„Тачо, вземай букета и идвай!”, което накара Жени да пусне сълза и да избяга от студиото за близо минута. Връщайки се при Мая Савова и Ива Екимова, тя призна, че още обича мъжа си.

„Тази любов никога няма да приключи, ние ще продължим да живеем като родители. На Жорко още не съм казала какво се случва, защото как да обясниш на 4-годишно дете какво значи неразбирателство?”.