Жени Калканджиева ще видим в предстоящото издание на "Биг Брадър Ол Старс". Модната шефка ще прекрачи прага на Къщата на Нови хан за втори път. Предишното й участие беше преди доста време, тогава я видяхме в комплект със съпруга й Тачо, с който имаха поредица от катарзиси в отношенията.

Освен Калканджиева в шоуто този сезон ще се изявяват актьора Станимир Гъмов и плеймейтката Джулиана Гани. Те също са подписали хонорарните листове и са на прага на влизането в шоуто. HotNews научи, че лудия репортер Дани Петканов и шивачката Миглена Каканашева -Мегз също ще съжителстват под един покрив. Говори се, че в "Ол Старс" влиза и Албена Вулева, но без шантавата си родителка Людмила Захажаева.

Албена Вулева зарязана от гаджето

Скандалният готвач шеф Борис Петров, който нашумя в миналогодишния формат също е водил преговори. От негов статус в социалната мрежа става ясно, че няма да влезе в Къщата. Той така и не успял да се разбере с продуцентите за хонорара си. Искал им над 100 бона, а те на този етап не били готови да му ги платят. Мара Отварачката също се похвали, че потърсила 200 бона от продуцентите, за да я видят отново в най-известната Къща. Разбира се, такъв бюджет и за нея нямало. В последствие Мария влезе в режим на обяснение, че имала много ангажименти и затова не влиза в шоуто.

Фризьор се изгаври сексуално с Джулиана Гани

Във Фейсбук Петров написа: „ЛЕЛЕ… АЗ завеждам кастинага за „Ол Старс на Биг Брадър“… Уж случайно, всички поканени ми се обаждат да питат…дали случайно аз… Така-малко тра-ла-ла… Спокойно няма да Влизам… Обидих нежното сърце на иначе смелия и страшен „Ботуш“ (билите знаят, че кастинга 50% се формира на лична симпатия)… пък и той няма пари за шефа! Ще има всели хора и общо взето ще е позитивен Ол Старс, за да изкупят мазеляка който ще сътворят във ВИП-а! Не се притеснявайте, Шефа си е в ресторанта… ПОДПИСВАЙТЕ!…. Ама ако влезна нали знаете, че ще има танци… Чакай да не кажат, че си правя реклама с тях… Защото не искат да кажат, кой с кой си прави реклама и не обявят рейтинга от Европа и Америка на Вип-а 2017. Плюс това нямат нужда от мен, както и аз от тях! Мегз – Миглена Каканашева да продава роклите, Джулката Детокс, а за Даниел Петканов си е съдба… Сватбата, после Раждането и накрая …… това е ТВ живота… Някоя бивша Мис, Артист който пее Джо Кокър, гаджето на нашия Ален Далон, част от снимка в Кокаляне и те така……. Приятно гледане!!!“, изригна в типичния си стил шеф Петров.