Крайно щедър е Христо Стоичков, когато става въпрос за любимата му щерка Мика.

Стоичкова, която цял живот се ползва с блага от татко си, ще се уреди повече от добре след сватбата, шушукат близки до семейството.
Камата е обещал на турския си зет Айкут, че ще финансира бизнеса му с коли, за да може младокът да развие идеите си и да започне да печели повече за съпругата си и бъдещата им дъщеричка.

Айкут има бизнес с лимузини под наем, които предлага на богаташите за всякакви поводи - ВИП събития, сватби, момински и ергенски партита, срещу солидни суми. С помощта на тъста си Айки ще успее да вземе още коли и да разшири начинанието си.

Колосалната сума пари, които ще получат от футболната ни легенда, съвсем не е единственото, което Ицо е подготвил за младото семейство. Големият подарък на Стоичков за Мика и Айки е двуетажна къща в Маями. Двамата живеят там под наем и е време да имат собствено жилище, където да отглеждат детето си, смятал Ицо.

Преди две седмици Айкут и Мика сключиха тайно граждански брак в Маями, а пиршеството в България ще е през септември в луксозния комплекс в Правец. Щерката на Камата е оставила подготовката за сватбата в ръцете на майка си Мариана.

Стоичкова и Айкут са заедно от две години. Още от началото на връзката си двамата живеят под един покрив. Като добра орисница се е явил футболната ни легенда, който запознава щерка си с младия бизнесмен. Очаква се Мика да роди момиче, което ще носи името на майка й - Мариана.