Асистентка камбоджанка обгрижвала всички прищявки на Владо Карамазов в новия сезон на "Сървайвър".

"Това беше много досадно. Тя беше едно такова кротичко момиченце. Постоянно ходеше след мен и искаше да ми слугува. Пък аз не обичам някой да се мотае около мен", разказа Карамазов пред bTV, пише ''Стандарт''.

Актьорът обаче не могъл да избяга от услугите на камбоджанката.

"Тя вече беше наета за лична моя асистентка и трябваше да се съобразя с назначението й. Мъкнеше ми чантата, приготвяше ми сандвичи. Понякога ми тупаше краката от пясъка. Винаги беше с чадърче, за да ме предпазва от горещото слънце. Няколко пъти получих топлинни удари. Вторият ден на снимките станах лилав. Имах втора степен изгаряне. Образуваха се и мехури. Беше страшна работа. На тръгване даже ме изненада с подаръци. Каза ми, че съм бил най-готиният шеф," радва се звездата от Народния.



По време на снимките Карамазов се разминал на косъм от смъртта. "Срещнахме се опасно близо със смъртоносен противник, който буквално едва не ни уби. В джунглата, където снимахме, живее една от най-отровните змии в света - кобрата", спомня си ужаса звездата на Народния театър. Дълга два метра кобра погва Карамазов и трима оператори. За да избягат, те се качват на АТВ и дават пълна газ, измъквайки се на косъм от ухапване.

Междувременно научихме, че Ваня Дзаферович, бивш футболист на "Берое", а сега шеф на маркетинга и рекламата в клуба, е сред участниците в новия сезон на шоуто заедно със съпругата си, бившата плувкиня Женя Ангелова. С тях в третия сезон на реалитито е и кумата им Янита Янчева. В звездния отбор са и сестрите Силвия и Дамяна Матеви. Дамяна е също бивша състезателка по плуване, националка.

Първите сблъсъци в "Сървайвър" между между племената Нага и Гаруда са довечера от 20 ч по bTV.