Камелия аплодира наградите на БГ Радио, но не в залата, а онлайн.

Само с три изречения фолк звездата направи тотална рецензия не само на раздадените награди и концерта на поп гилдията, но и на тези във фолка.

"Браво на организаторите, на музикантите и на певците, и затова, че има хубава българска музика! Поздравления! Изкефих се!!!" - заяви Камелия във Facebook профила си и отсече: "Няма нищо излишно на сцената, няма и излишни певци...".

Меломаните, които са проследили церемонията на БГ Радио, вече изразиха суперлативите си за ефектната сцена и сценографските решения, отличния сценарий и прекрасните водещи, както и от приятната атмосфера, която пролича и на телевизионния екран, пише signal.bg.

Отличията бяха само 11, за разлика от фолка, където за всекиго има по нещо. Утвърдените изпълнители представяха младите таланти и всички се забавляваха.

Нямаше освирквания, видимо нямаше и напрежение между изпълнителите, а и не видяхме преждевременно излизане на публиката, каквато е традицията на фолк концертите.

На наградите на БГ Радио се изяви и Софи Маринова с песента си за "Евровизия". Колегите й от поп жанра и публиката в Зала 1 на НДК я посрещнаха с бурни овации и фолк звездата определено се чувстваше в свои води.