"Най-ексцентричната поп-фолк певица" - така Гала представи днешната си гостенка. Камелия отново изненада зрителите. Тя бе с нестандартни обувки, които шокираха дори водещата на "На кафе".

Обувките са по модел на световен дизайнер, но Камелия не скри, че са направени от нашенския майстор - Данчо. Певицата сподели, че въпреки нестандартния си вид, те са много удобни.

В ефир Камелия сбъдна една своя мечта - да се научи да готви омар.

Певицата се сдоби с още една златна рибка, подарена й от екипа на предаването и сигурно вече се шири в 850 - литровия аквариум в дома на певицата.

Камелия и този път подчерта, че има пълно доверие на своята половинка Цветин. Той вече й е предлагал брак, въпреки че добре знае какво е мнението й за брака. Изпълнителката призна, че все пак този момент е бил много приятен за нея.

Елинор и Шанел - двете любими същества на Камелия също взеха участие в предаването. Домашните любимци на певицата направиха своеобразно ревю на кучешки дрешки.

Камелия показа няколко чифта от ексцентричните си обувки. Най-впечатляващи бяха черни високи ботуши, за които певицата поясни, че ще видим в най-новия й клип. Камелия сподели, че от днес клипа на "Изпий ме цялата" ще се завърти в ефира на телевизия "Planeta HD".

Източник: Signal.bg