Свалят ме от екран и съм изненадана неприятно, това не е мое решение, каза в “Карбовски: Директно” певицата Камелия, водеща на предаването "Споделено с Камелия" по ТВ7.

Тя посочи, че има все още действащ договор. Нямало конфликт, телевизията била доволна от нея, предаването й имало постоянен рейтинг, но имало неяснота по случая.

Камелия отрече слуховете, че слиза от екран, защото била бременна. “Тръгвам си доброволно. Не е вярно, че съм уморена. Не съм и бременна. Мога да стана майка и като работя”. На въпроса кого ще изберат да я замести, Камелия отговори, че не знае.

По повод голия протест на украинките от ФЕМЕН, Камелия каза, че и тя би се съблякла за кауза. “Стига да я усетя вътрешно. Харесвам тялото си, но не ходя по улиците гола, за да се показвам. Има папараци и в България вече. Видяха ме на плажа, бях на Южното Черноморие. Смятах , че съм се скрила”, казва тя и допълва, че трябва да смени мястото, където си почива лятото.

Певицата призна, че показва нарочно зърната на гърдите по време на участие. “Не ми е приятно, но това е тоалет. Вижда се лек ореол. Еротиката е част от мен”, споделя тя.  За инцидента с полата й, смъкнала се в ефир, казва: "Полата ми падна веднъж, но не беше нарочно. Така ми стоят дрехите на мен".

На въпроса вярно ли е, че е най-скъпата жена, Камелия отговаря: "Казвали са ми, че съм най-скъпата жена на повикване  - за 40 000 лева. Но това са слухове. За жена като мен, ако се случи наистина, ще се знае. Чукам се за кеф. Не се притеснявам да говоря за секс", скандално откровено заяви поп фолк певицата, пише БЛИЦ.

Цвети, с когото живеят без брак, ходел с нея навсякъде. “Обича ме, усещам го. Изневерявам му само в мислите си. Имаме отворена връзка, нямаме брак”, каза още 41-годишната Камелия и признава, че няма все още дете не заради медицински проблем и ако не може да има свое, ще си осинови. "Изглежда сме от двойките, от жените съм, при които не става от пръв път".