На 26 януари Камелия и духов оркестър "Vivo Montana" отбелязаха една година съвместни сценични изяви.

"С "Виво Монтана" правим една годинка заедно... Много ми е кеф, събрахме се! Гордея се с вас, момчета!" - възкликна фолк звездата от личния си профил във Фейсбук, цитира signal.bg.

На свой ред от бенда също поздравиха чрез профила си: "Да ни е честита годишнината!".

Изпълнителката отдавна се слави с истинските си и неподправени live изяви. Каква е нейната философия за успеха и кога се получава добър купон на клубни участия, Камелия обясни наскоро в интервю:

"Стигнала съм до извода, че за да се получи нещо, трябва от теб да дойде, няма как да чакаш отвън да се случи. За да се получи добър купон, ти трябва да го направиш, трябва в тебе да е купон! Не може ти да си сърдит и да очакваш хората да са весели, не става" - сподели тя.

Запитана дали няма да "впрегне" момчетата от "Vivo Montana" в свой по-специален музикален проект, певицата отговори така:

"Нека първо да ги "впрегнем" в една песен, имам идея. Дето се казва, да се тръгне отнякъде, за да не остане празна "голямата кошница". Те са момчета с потенциал. Работя с тях от една година. Пламен Крумов, който е мой музикант от 6 години, им е ръководител. Той дирижира Градската духова музика в Монтана. С тези момчета имаме бъдеще и ще направим съвместен проект, предстои. Имаме началното зрънце посадено, както се казва. Когато на една сцена има повече музиканти, става по-оживено и по-истинско!".