Една от най-обсъжданите лесбийски двойки - Камелия и Ивана Стоичкова, най-сетне застанаха под светлините на прожекторите и разкриха подробности за връзката си, видя "България Днес".

Щерката на Йорданка Христова – Ивана, упорито мълчеше за отношенията си с бившата любовница на певицата Люси Дяковска, но Камелия я накара най-после да обявят за връзката си в медийното пространство, за да се прекратят множеството спекулации.

Двете вече не крият, че са лудо влюбени и въпреки многото различия и дрязги помежду си досега не са мислили за раздяла.



"Още напасваме характерите" - споделят двете в единственото си общо интервю и твърдят, че правят всичко заедно и са неразделни.

Малко след като дъщерята на Данчето Христова залюби блондинката, Камелия се нанесе в жилището на новата си изгора.



Ками, която се прочу с прозвището си "златотърсачката", защото живееше на гърба на Люси Дяковска, намери ново сигурно убежище и така е завъртяла главата на Ивана, че тя дава мило и драго за любовницата си.



Стоичкова е предоставила на половинката си заведението, което разработваше сама като подарък в знак на силните й чувства.

Близки до Ивана споделят, че все още се притесняват за Стоичкова, тъй като всеки е наясно с нравите на Камелия и как тя използваше Дяковска няколко години. Ивана обаче не иска и да чуе нещо против половинката си и щедро изпълнява всяка нейна прищявка.



Третата страна на развалилия се вече любовен триъгълник беше певицата Дяковска, която избяга чак в Германия, за да преживее загубата на Камелия.

По всичко личи, че Люси е загърбила миналото и както "България Днес" първи писа - има нова любовница, с което бе сложен краят на лесбийските препирни.