Фолк певицата Камелия не спира да изненадва почитателите си не само с еротични провокации, но и с начина по който изглежда. Любимата на Цветин очевидно няма причина да крие годините си, макар наскоро да удари 50-те.

С последната си снимка, която публикува в Инстаграм, изпълнителката на "Луда по тебе" буквално предизвика фурор. На кадъра Ками е като хлапачка, завързала две малки опашки в косата си, с което излъчването й директно сваля сериозната й възраст към 19-годишно момиче. "Какъв е тоя ген, какво е това чудо, каква е тази красота?! Не се променяй и като човек! Прекрасна!", ласкаят я последователите й в социалната мрежа.

Наред с хвалбите, наскоро изпълнителката се сблъска и с остри критики. Причината е рингопластиката, в която почитателите й я подозират и заради, която я сравниха визуално с колежката й Емилия, както HotNews първи писа. "Ками, с ново носле ли си, защо, защо? Всички променят носовете, а те променят цялостно лицето!", коментират под актуалните й снимки. Бърз преглед на инстаграм профила на певицата показва, че намеса по носа й има, като е премахната леката гърбица до ноздрите. Явно изпълнителката е използвала липсата на ангажименти в заведения и „Гласът на България“, за да си пипне лицето. Двете с Емилия са близки приятелки, така че няма нищо чудно, ако е поискала номера на нейния пластичен хирург.