Камелия смята да успокои всички, които се притесниха, че ще изостави музикалната си кариера, за сметка на телевизионните опити.

Съвсем скоро ще представи нов проект, защото скоро не е правила такъв и защото е намерила нов екип. Именно на него разчита да я зареди с енергия, за да открие в себе си непоказани досега възможности.

"За хората, които са смятали, че съм се отказала, спокойно мога да кажа:

Много пъти са ме отписвали, друг път се опитваха да ме игнорират, да ме закопават, скарвали са ме с Митко Димитров. Да, аз имам позиция, винаги я изразявам, но въпросът е, че нещата вървят и мен това може само да ме радва. Вървяла съм по моя си път, не съм се опитвала да крада чужди пътеки. Затова съм си цепила главата и съм падала, и съм си жулила коленете, и съм правила грешки, но е хубаво, че съм се учила от тях и пак продължавам", сподели певицата в тв интервю, цитирана от Blife.bg

Камелия е решила за новия си музикален проект и видеоклип да изненада меломаните.

"Имам планове за видеоклип - с нови екипи, с нови хора. Желая мен самата да ме провокират тези нови хора, да се събудя, защото усещам, че има още пластове, които не съм показала. Тази Камелия, която толкова години беше, на мен самата много ми е позната, пък аз търся нещо ново у себе си. Предполагам, че с нови хора около мен това нещо ще се отключи. Вярвам, че ще ми допадне и на мен, и на хората, с които ще работя", заяви още тя.