Фолк певицата, която успешно влиза и в ролята на водеща на предаването „Споделено с Камелия“, разкрива любопитни подробности за връзката си с Цветин в новия брой на списание ELLE, пише bliasak.bg.

По думите на блондинката настоящият й годеник я впечатлил с умението си да танцува и най-вече с гвардейската си униформа, която носел като караул пред Президентството.

За да го вижда, Камелия редовно минавала покрай това място и дори веднъж заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло.

Скандалната певица издава и тайните на пословичния си перфектен вид. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 – с малко бръчки, но с много блясък в очите. В типичния си провокативен стил тя заявява, че може и да стане първата 50-годишна булка.

Изпълнителката разкрива, че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни, като споделя, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Вижте фотогалерия:

Камелия за Elle, юни 2011