Иконата на поп фолк музиката Камелия възнамерява да влезе с гръм и трясък в бизнеса с модни облекла, издадоха нейни близки.

В момента подготвя за пазара първата серия от уникални аксесоари, които ще пусне по бутиците преди настъпването на летния сезон.

„Камелия от години ни изненадва с ексцентрични тоалети и аксесоари, които по принцип си прави сама. След дълги години колебания, най-накрая се реши да рискува и да направи солидна инвестиция. Досега просто не смееше заради икономическата обстановка у нас, но явно е преценила, че вече няма какво да губи” - разкриват завистливо нейни колежки и уж между другото подмятат, че певицата е учила в техникум по модни облекла.

Ако епизодът с аксесоарите се окаже успешен, Камелия ще стартира и собствена модна линия обувки от естествена кожа. По всяка вероятност производствената дейност ще се осъществява в Китай, а тук тя ще си прави само дизайна. Предвижда да сътвори колекция от роклички и полички, които ще накарат родните дами да ахнат от възхищение само като ги видят, пишат от skandalno.net.

Камелия изуми всички с нестандартното си дизайнерско хрумване да се появи по халат и чехли на сцената, докато течеше награждаването на поп фолк телевизия „Планета”. Наистина, тя направи това в знак на протест срещу решенията на Митко Димитров и мениджърския му екип, но въпреки това събра погледите в точка.



Снимка: Булфото