ТВ и фолк звездата Камелия не е била писмено официално уведомена да напусне предаването си „Споделено с Камелия“ по TV7, както не й е съобщено, че на нейното място ще застане "съпругата" Вихра.

“И аз нямам идея какво се случва. Само знам, че имам все още действащ договор, а през това време някой друг снима в моето студио. Не съм получила писмено уведомление да прекратя работата си като водещ. Тиражираните от някои хора слухове, че съм напуснала по мое желание, не са верни. Обичам си предаването. TV7 са много доволни от рейтинга на шоуто. Ситуацията е много странна“, заяви любимката на публиката.

Камелия довери още, че до края на седмицата ще разбере подробности за бъдещето на предаването и кариерата си на ТВ водещ и ще свика пресконференция, пишат от bliasak.bg. И докато пайнерката недоумява какво се случва, феновете й не спират да я подкрепят и да недоволстват срещу отстраняването й от ефир.

Както пък вчера стана ясно, на мястото на Вихра в рубриката "Съпругите" ще седне шефката на модна агенция Visages Жени Калканджиева.