Вече 17 години Цветин и Камелия са неразделни. На връзката им могат да завидят и звездите в Холивуд, където разводите сред известните са ежедневие.

Стабилната им връзка обаче е поставена на изпитание. Дали след 17 години заедно двамата няма да се разделят?

Близо 20 години Цветин е до Камелия и в добро и в зло. Младият мъж неотклонно е до певицата, откакто е на 19, пише HotArena.net.

Самата Камелия признава, че той е най-голямата й опора и я подкрепя в най-трудните моменти. Дори когато тя не успява да сбъдне най-голямото му желание - да го дари с дете.

„Няколко пъти съм била бременна, но не можах да износя децата… Много обичам децата, но никога не съм си се представяла бременна“, откровена е певицата.

Камелия страда за загубата на всяко едно от тях, но се опитва да гледа философски на нещата. Цветин е до нея, но само той си знае какво преживява всеки път, когато надеждата му да стане баща, се оказва напразна.

До 37-годишната възраст на Камелия, певицата живее с майка си. Цветин е гвардеец при президента, а тя се мести с майка си в София. „Страхлива съм, не бих могла да живея сама“, оправда се певицата. А Цветин твърди, че просто са съзрели заедно.



Двамата имат и множество трудни моменти, които са породени не само от личната им драма. Камелия признава, че го е наранявала по-често, отколкото той нея. Дори в моментите, когато е хлътвала по други мъже, той отново е до нея.

„Не съм стигала до лягане, но съм стигала до сериозни усещания. Но за себе си мога да кажа, че когато съм с един мъж, имам дълбока връзка с него и мога да му кажа всичко - кое не ми харесва. Дори да преживея нещо навън, мога да го споделя с него. Това е верността“, откровена е певицата.

Въпреки че 17 години са заедно, Камелия е откровена, че не знае дали и утре ще бъде така. Колкото и да е изненадващо, Цветин знае за всичките й залитания, но пак не си тръгва.

С нея е по участия, яде супа на маса, докато другите нагъват специалитети и луканки и никога не се оплаква от това, че е в сянката й. Докато е на концертите й, стои в дъното на залата и наблюдава любимата си от сцената.

Дали историята им ще има своето логично продължение и ще се оженят и имат деца, никой не може да каже. Както и Камелия не е сигурна, че Цветин ще издържи на всички изпитания и ще се откаже от това да има дете заради любовта си.