Камелия вече няма желание да снима клип на песента "Лошо действаш ми", която представи на наградите на телевизия "Планета".

Фолк звездата заяви в телевизионен ефир, че сингълът й така и не е получил достатъчна ротация.

"Направих една песен, която я представих на наградите /б.а. на "Планета"", която така и не се завъртя по телевизията, т.е. не завъртяха това клипче от наградите. Имах желание да снимам и клип, вече нямам желание да снимам клип! Убивам си желанието, не виждам смисъл в това!" - сподели Камелия в "Карбовски: Директно"

Изпълнителката е на фолк сцената 15 години и е категорична, че в тази професия, противно на всеобщото мнение, не се печели лесно.

"Не се изкарват лесно парите. Изкарват лесно тези, които и лесно ги харчат, безсмислено, ей така ги хвърлят. Но когато си влагаш парите в нещо качествено и нещо, което го обмисляш дълго време, никой не ги изкарва лесно" - коментира тя.

Многобройните почитатели на Камелия отдавна се надяват тя да започне да пуска по-често нови сингли. Певицата обаче на няколко пъти в свои интервюта подчертава, че ще прави нови парчета само, когато е убедена, че има необходимост от това. "Има песни, ще правя, но когато го почувствам" - каза отново тя.