Фолк певицата Камелия даде на заден. Изпълнителката сподели, че въпреки скандала, който предизвика на наградите на „Планета“ не смята да се разделя с компанията „Пайнер“.

„Не знам защо хората се чудят какво ще се случи с мен, но аз знам, че с фирмата ми имаме бъдещи хоризонти. Не знам какво ще се случи след 5 месеца, една или две години, но сега сме заедно и продължаваме усърдно да работим“, заяви певицата.

Според Камелия няма нищо лошо в това, че е показала някакво отношение и публично е изразила позицията си. Фолк звездата се размина с големите призове, освен това предизвика сериозен скандал като се появи по халат и чехли, за да си вземе наградата от генералния спонсор на концерта.

"Много благодаря на спонсора, че ми даде тази награда, но още повече благодаря на Митко Димитров, че му позволи да ми я даде", каза на сцената певицата.

В последствие се чуха коментари, че изпълнителката смята да напусне „Пайнер“, а също и че заради скандали Митко Димитров й е посочил лично вратата. Самата певица обаче категорично отрече това да е вярно.

„Нещата продължават да си вървят и не виждам какво може да се промени от това, че съм изказала моя позиция“, заяви Камелия. Русата фурия допълни, че продължава с участията си из страната и е категорична, че няма никакво намерение да напуска музикалната компания, пише „България Днес“, цитира hotarena.net.

Снимки: Bulphoto