Седмица, след като приключи риалити предаването „Гласът на България”, менторката Камелия отново напомни за себе си. Направи го със секси кадър от плажа, нас който написа „Горещо е”. Фолкфурията, която е на 46 години, демонстрира перфектни форми и заслужи комплименти от феновете си.
Изпълнителката от години се грижи за фигурата си със строг хранителен режим, като веднъж седмично не яде, а кара само на вода. Освен това, когато реши да отслабне тя забравя за месото и млечните продукти.


"За мен храненето е особено важно. Повече от четири години съм изключила млечните продукти от менюто си – не ям прясно, кисело мляко, сирене... Събрах много информация за млякото, говорих и с лекари. Не се доверих на един източник, било то вестник, списания, интернет. Задълбочих се и научих, че природата ни е създала така, че до 4 -5 -годишна възраст усвояваме млякото, а след това ензимът лактаза се заключва и започваме да трупаме слуз. Организмът се опитва да се изчисти, ама невинаги успява. Месото пък го изключих от храната си, защото то не е човешка храна. Спрях да ям и заради хормоните и антибиотиците, с които се третират животните. Аз усещах миризмата на химикали и на хапчета. Затова ям само от агнешкото на баба. Случва ми се 4-5 пъти в годината, най-вече по празници. От време на време пазарувам от биомагазините прошуто – от диви прасета, които ядат жълъди", доверява звездата.