Фолк певицата Камелия трупа състояние, след като напусна „Пайнер". Макар конкуренцията да обричаше на провал решението й да стане самостоятелен изпълнител, тя не може да се оплаче от липса на работа, като чистият й месечен оборот възлиза между 20 и 25 000 лева, разкриват близки до звездата.

Русата фурия се хвалела, че графикът й е препълнен с участия, като в действителност имало седмици, в които обикаля по няколко клуба. Понеже вече не отчита процент от хонорара си на Митко Димитров, тя е смъкнала тарифата си с хилядарка, като в момента се търгува по 2500 лв. на участие, пише "Всеки ден". Тъй като в момента работи без продуценти, звездата на фолка си позволява да приема изяви и за по 2 бона, но пък пеела по-малко песни. В други от случаите правела по-атрактивна програмата си, като взимала със себе си и монтански оркестър, за който обаче договаряла още пари.

„Ако има десет участия на месец, това са й чисти 25 000 лв., защото отделно й се плаща горивото, ако изявата й е извън София. За частни партита обаче взима доста повече от хонорар 2500 лв.", разясняват приближени до чипровската дива.

Камелия не криела, че докато била още в „Пайнер", също е имала доста работа и печелила добре, но сега, когато прибира чистия хонорар, можела да си позволи да отказва участия. „Така или иначе си правя пачката, защо да ходя на майната си. Доволна съм от работата, която Пайнера ми даваше, но друго си е да си сам и да не отчиташ процент на никого", отсича звездата. Тя инвестира спечеленото на борсата, от което също печелела. Камелия купува акции от предприятия в САЩ и Бразилия.

Запознати издават, че повечето певици в „Пайнер" не са на добри условия. Причината е в това, че те хем отчитат около 50-60% от сумата, която получават за изяви, хем в същото време сами спонсорирали кариерата си. „Разбирам Митко Пайнера да ни плащаше клиповете, за да взима такива пари, а то ние трябва да се бъркаме", възмущават се по-младите певици във фирмата. Тъй като обаче нямали друг избор, продължавали да се продават за жълти стотинки.

Глория също планирала да напусне чалга империята. Тя отдавна е на нож с боса си. Митко Димитров не благоволи да се появи на концерта й в зала 1 на НДК, но пък пратил букет цветя.