Златната рибка на фолка лъсна по евино облекло преди дни, когато бе изловена да се разхожда с голия си приятел Цветин на морския бряг.

"Пет години практикувам нудизъм. Аз не мисля, че тези снимки са скандални. Да се пека по този начин ми носи наслада. Пак повтарям, не мисля, че снимките ми са скандални, тъй като не съм на градския плаж, а на специализиран плаж за нудисти", заяви Камелия в предаването "На кафе".

"Чувствам се свободно, обичам себе си, свободата си. Цветин ме научи да се печа гола, преди бях свенлива и притеснителна. Смятам, че няма нищо лошо в това хора, които обичат да са по този начин в природата и под слънчето, стига да не пречат на останалите. Не се притеснявам, че се появиха тези снимки".

Камелия се притеснила не толкова от тези снимки, колкото от едни по-стари, на които певицата е с разтворени крака.

"Това бяха много стари снимки от един телефон, който препродадохме. Тези снимки наистина бяха неприятна гледка. Доста рошава съм на тях, с дистанционно в ръката. Ето тази снимки беше брутална. Обичам тялото си, защо да не си правя такива снимки?", добави блондинката от Чипровци, пишат от hotarena.net.