Песента „Две очи разплакани” на трагично загиналата фолкаджийка Румяна разрева Камелия в ефира на „Гласът на България”. Баладата бе изпълнена от дует-Джулия и Магдалена от Благоевград, които се събрали покрай музиката. Днес двете дори делят общ дом и имат амбицията да направят кариера с гласовете си. Те обаче бяха твърде неуверени в изпълнението си и не успяха да продължат напред в надпреварата.

Песента обаче върна 20 години назад Камелия, която избухна в сълзи. Тя призна, че по онова време точно е била пуснала първите си хитове и изпаднала в шок от смъртта на колежката си. Михаела Филева веднага прегърна развълнуваната менторка, а самата Камелия помоли публиката за разбиране и призна, че не е очаквала да ревне в ефир.


Припомняме, че Румяна загина на 30 юли 1999 г. в тежка автомобилна катастрофа. Изпълнителката имала уговорка с бащата на децата си Руси Андролов да ги остави да му погостуват в Казанлък, където той работел като музикант. Колата е шофирана от приятеля на певицата Любо – също фолк изпълнител. При фаталния инцидент на пътя Бургас-София, на километър източно от сливенското село Блатец, „Фолксваген Голф“-ът се блъснал челно в микробус „Фиат Ивеко“.

Точно преди да загине любимката на феновете на фолка изпява тъжните песни „Тръгвам си аз” и „Без теб” (в памет на загинала нейна приятелка). Като по чудо децата остават живи, а приятелят и Любо, който причинява катастрофата, след месеци изпява сърцераздирателна песен.