Камелия определено знае как да интригува и да задържи вниманието върху себе си. Царицата на провокацията е неподвластна на годините и макар вече да е 50-годишна, тя продължава да се съблича и радва мъжкото око. Изпълнителката на "Името ти" реши да стопли мъжките сърца в тази заснежена обстановка с един горещ кадър, на който позира по...боди. За повече страст, Камелия е прехапала леко езика си, с което напомня на някоя сцена, която сме гледали във филмите за възрастни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Коментарите под снимката заваляха секунди след публикуването й, а фантазията на коментиращите се оказа доста обширна. Повечето се притесниха за здравословното състояние на певицата, тъй като е много гола, а навън е студено. 'Не бива да се ходи така в това студено време. Намери си някой да те гушка. Може и аз да се жертвам", гласи една от офертите към певицата.

Преди половин месец блондинката чукна 50 години и е една от малкото, които не крият възрастта си. Никой обаче не може да й ги даде, тъй като вече 20 години е сочена за един от секссимволите на България и никоя колежка не може да я бутне от първото място.

източник:Блиц