Камелия винаги е била от певиците, които задават мярката за екстравагантност и различност. В последно време тя се е зарибила от едни обувки, станали популярни по света още през 2009-а в колекциите на едни от най-големите дизайнери.

Британският моден диктатор Антонио Берарди сътвори сандали, които извисяват собственичката си с цели 13 см, но не чрез ток. Ексцентричните чепици са без ток, а височината идва от голямата платформа. Този чифт обувки струва около 1800 британски лири и е част от гардероба на Виктория Бекъм.

Силата да пребориш гравитацията е овладяла и Нина Ричи, която демонстрира високи (не)токчета в пролетната си колекция миналата година. Госпожа Бекъм се е сдобила и с чифт от тази колекция, без да се притеснява как ще се крепи на тях.
У нас обаче тези обувки навлязоха едва преди няколко месеца. В началото на лятото Камелия се появи с такива футуристични боти на концерта по случай 20 години "Пайнер". Тогава публиката изпадна в екстаз при вида й, а после всички медии разнищваха историята на тази модна приумица. Най-иновативната певица у нас винаги е казвала, че не може да измисли топлата вода, но се старае да бъде различна.

Самата Камелия си признава, че обувките й не са оригинали на нито един световен дизайнер, а са дело на личния й обущар, на кого тя се доверява от години. Явно кракът на Камелия е по-чувствителен от този на звезда като Виктория Бекъм и куп други величия, които са се сдобили с различни варианти на екстравагантните обувки. Певицата обяснява, че нейните са изчислени точно по килограмите и височината й и това ги прави още по-удобни. Златната рибка разхожда модната си придобивка както по участия, така и по интервюта, демонстрирайки колко комфортно се ходи с тях.

Освен червени обувки на ток, но без ток, Камелия си направи и същите, решени в лилавата гама. А в най-новия си клип "Изпий ме цялата" изпълнителката се е качила на още по-високи черни ботуши със същата платформа.