Интимната половинка на фолк звездата Камелия - Цветин прихвана от нейната страст да се показва в оскъдно облекло. Любимият цъфна по гащи в социалната мрежа, видя HotNews. Емоционалната снимка, която виждате отбелязва и годишнина от връзката им. Влюбените чукнаха 22 години съвместен живот, без брак.

„Честита годишнина на приключението, Любов. Обичам те!”, написа Ками под фотосът. Прави впечатление, че Цветин се е променил до неузнаваемост. Той е пуснал по-дълга коса, отслабнал е още повече. Запознати разказват, че изпълнителката на "Никотин" тотално е променила хранителните навици на мъжа си. Той изцяло се превърнал във веган, не близвал алкохол и не вкусвал мръвка и млечни продукти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia / Камелия (@kamelia_official) on

Попфолк изпълнителката и ментор в "Гласът на България" от цели 22 години е с нейният партньор в живота Цветин Томов. Макар и двамата да не са минали под венчило, дългите години любов са ги направили нещо повече от семейство. Цветин е до звездата още от времето, когато тя не е била популярна. И въпреки разликата във възрастта - 8 години в полза на Камелия, и до ден-днешен двамата са заедно и се обичат.