-Ками, честито дългоочаквано видео! Как си?

-Благодаря! Супер съм! В момента хапвам един варен картоф. Прекрасно е, доволна съм, спокойна съм!

-Да не би този картоф да ти е дневната дажба? С това изваяно тяло няма да се учудя!

- Ха-ха-ха, почти! Шегувам се, не е. Просто ми се дояде варен картоф и затова.

-В новото ти видео си спестила доста пари от дрехи!?


- Много! Облечена съм в светлосенки, това е най-новата мода. Това е по-скъпо, отколкото да си купиш дреха. (смее се) Защото участват много хора и изисква много майсторство. Този път работих с Валери Милев, за първи път се случи и го оставих да ме види през неговите очи, поглед, усещане. Той така ме усети в тази песен, каза ми, че има много заряд, обаче ме вижда сама. Това е първият ми клип, в който отидох на снимки само с едни обувки.



-Реших, че само той не те е виждал гола!
Шегата на страна, но това си е голямо майсторство от страна на оператора Тони, Валери Милев и целия екип. Да си с чисто гол модел пред теб и да го облечеш само в светлосенки, така че да има само силно внушение без да се вижда грам от същността ми телесна… Това е нещо ново и различно за мен самата. А що се отнася до новия ми клип, песента „Престъпно е” е на Светлин Къслев, текстът на Еванджелин. Това са нови автори за мен самата. Песента си ме изчака 5 месеца, тя е писана специално за мен, не съм си я поръчвала, затова е различна. Светлин не пише поп фолк неща. На първо четене се влюбих в нея. Ха-ха-ха Правя алтернативна чалга!

-Този клип предвестник на какво е?


- Това е първата песен и клип от албума ми, който се надявам да излезе до края на годината. Той ще се казва ”На прага на сърцето ми”. Заглавното парче е написано, още от периода ми на „Стрелките спират”, кажи речи преди 10 години. Самата аз не бях узряла за този текст и чак сега го усетих. Ето, че той ще носи заглавие на цял албум. При мен нещата стават с изчакване и търпение. Да отлежи, като старо вино!

-След няколко дни сте именници с Цветин. Как ще отпразнувате Цветница?


- Освен да хапнем, да пийнем и да се уважим…



-С вашите безкрайни диети, не знам как ще го направите!?


-Не сме на диета, злато, а на наше си собствено хранене. Повярвай ми въобще не гладуваме. Ако видиш Цвети по какви порции яде, очите ти няма да повярват, колко храна поема, а в същото време сме си съвсем нормални като килограми. Дори малко сме поизоставили спорта, но това е от мързел, че от нещо друго.

-Какво става с телевизионните ти проекти?

-Засега съм на музикална вълна, защото последните 2-3 години определено бях отдадена само на телевизионни неща. Когато съм в ролята на водеща, определено гледам да не пускам песни. Сега съм щастлива, че ми се отвори дупка, за да мога да направя албум. Песните са готови, половината са записани, другата половина предстои. Подготвям песен и с „Виво Монтана”, затова телевизионните проекти малко изчакват. Обичам си музиката и както в природата има равновесие, когато едното се появи, другото малко изчаква.

Източник: "Блясък"