Камелия изказва мнението си за Преслава в „Поверително от NL“.

Голямата уста на поп фолка обвини колежката си, че е станала твърде алчна и комерсиална.

„Не ми харесва комерса, по който се плъзна Преслава“, заяви Камелия.

Според певицата, колежката й не само се е променила, откакто стана твърде популярна, но също така вече не прави и качествена музика.

Изпълнителката не спести критиките към колежката си. Тя откровено призна, че от милото момиче, в зората на кариерата, днес Преслава твърде много се е променила. И никак не я харесва в този образ.

*Преслава

Камелия бързо натрупа негативни коментари в социалните мрежи заради изказването си, но доколкото е известно на нея никога не й е пукало какво се говори за самата нея.

Коментарите се въртят около това, че ветеранката злобее за приоритетното отношение към Преслава, а тя седи с месеци в очакване да й отпуснат някоя песен.

Вечно провокативната Камелия е скандално откровена за проблемите в Пайнер и отношенията с колежките си. Очевидно на певицата й е писнало от двойствения стандарт и посочи като главен виновник за него Преслава. С думите си Камелия разпали отново войната в поп фолка. „Не харесвам това, което е в момента“, заяви още певицата по повод на колежката си, пише ''България Утре''.

*Камелия