Фолкпевицата Камелия иска подкрепата на Бог както за себе си, така и за всички хора в България, за да се чувстват добре и да са здрави.

Това заяви тя пред "България Днес" вчера на големия християнски празник Цветница, когато чества именния си ден.

"Да сме живи и здрави и Бог да ни пази всички. На себе си пожелавам ново изживяване, каквото не го е имало в живота ми. Имам нужди от нови усещания, както и да съм здрава", сподели заредената положително Камелия.

Изпълнителката на "Залеза и зората" не посочи дали иска новите неща да й се случат в личен или професионален план, но предположенията веднага бяха, че фолкпевицата вече мисли за бебе, за което от много отдавна мечтае. Тя обаче беше категорична, че не дели плановете в живота си на лични и професионални, защото навсякъде е себе си.

"Нека хората да се кефят максимално на живота и дори да се радват на сълзите си. Защото много от нас дори са забравили какво е да се плаче. Бъдете цветни и слънчеви, за да ви се случват хубави неща", пожела Камелия.

Певицата сподели, че не е планирала как да отбележи празника си.

"Не го мисля много. Слагам си някакви дрехи и излизам навън в хубавото време, пък каквото се случи", заяви в типичния си стил "огненото момиче" на попфолка.

Преди две години Камелия реши сама да си направи подарък на Цветница. Тогава тя пусна клипа на песента си "Манастир", която е част от мащабния й албум "Проект 13" (компилацията от хитове е създавана в продължение на три години).