Камелия раздели „Пайнер“ на две. Изпълнителката за пореден път показа, че става ли дума за личното й мнение, не се бои да го изразява на висок глас.

Още на наградите на „Планета“ Камелия влезе в остър конфликт с Андреа като публично разкритикува Митко Пайнера.

По думите на певицата трябва да бъдат върнати наградите за певец и певица на годината. Коментарът й не остана подминат от колежката й Андреа. Която заяви, че изпълнителката не е трябвало да критикува продуцента с изказванията си.

Някои певици подкрепиха Андреа срещу Камелия, но други твърдо застанаха на страната на блондинката.

“Аз подкрепям Камелия в това, което тя казва. “Да, трябва да има “Певец на годината” и “Певица на годината”, заяви колежката й Кали.

Водещата на „Споделено с…“ призна, че застава твърдо зад колежката си. И заяви, че така се обезсмисля трудът на десетки изпълнители в бранша.

Камелия бе подкрепена от редица свои колеги, които също споделиха мнението й. Кали също не пропусна да изтъкне и други аргументи в подкрепа на русата фолк фурия. Тя припомни, че трудът на колегата й Борис Дали бил обезсмислен, след като Анелия получила статуетката.

„Жената винаги е напред, особено пък и Анелия имаше много силна година.“

Певицата призна първенството на колежката и заяви, че победата на Анелия е била съвсем логична.

„За първи път публиката не реагира така остро, след няколко поредни години, в които Преслава, заслужено винаги е получавала “Певица на годината”, припомни още тя пред blife.bg.