Поп – фолк певицата Камелия изнесе потресаващи факти относно личния си живот и интимните отношения с дългогодишния си приятел Цветин.

След като преди по – малко от месец разтръби, че е правила секс с представители на почти всички човешки раси сега заяви, че мъжът ѝ рядко има щастието да се възползва от нейните прелести, защото в реалния живот била като … монахиня.

Поп – фолк звездата направи още едно потресаващо разкритие и разбули тайната на своята перфектна форма. Камелия не спазва някакви специални диети за отслабване, а се стреми като цяло да живее здравословно.

Практикува софт – фитнес за отслабване, от близо три години окончателно е спряла месото и набавя протеин предимно с риба.

„В частния си живот съм съвсем различна и далеч не толкова корава, на колкото се правя за пред хората. С Цветин се допълваме чудесно, защото и двамата сме спокойни, практикуваме учението Йога – във физически и духовен план. Що се касае до секса – всъщност рядко го правим, животът ми е по скоро като на монахиня”, сподели Ками пред журналисти.

Камелия допълни, че с мъжа си са заедно от цели 16 години и за този огромен период никога не му е изневерявала.

Освен че си пасват перфектно в сексуално отношение, Цветин е и неин пръв помощник в музикалния бизнес и въпреки че избягва да се набива на очи, всъщност той е човекът, който дърпа конците.

„Никога не е казал, че се чувства пренебрегнат когато хората разправят, че живее в моята сянка. По време на концерт най – много обича да гледа от дъното на залата, следи поведенческите реакции на публиката и моето сценично излъчване. В интерес на истината аз съм доста сприхава, а той много спокоен. Просто се допълваме”