Камелия наскоро бе именница, но имаше двоен повод за празнуване, защото нейната житейска половинка Цветин също честваше името си на Цветница.

За силата на любовта помежду им и умението да я съхранят през годините певицата разказа в "Тази неделя" и сподели, че намерението им е все пак да направят сватбено тържество.

"Ние сме женени. Женени сме по истинския начин, с любовта. Ще си направим едно тържество по нашему - на една поляна, с много хора, тук около София. Имаме много приятели и ще им спестим пътя, да не пътуват далеч. Да има басейн, да има тревичка, както се казва винтидж стил, леко тосканска история. Навън, пеперуди, слънце, басейн, ухание, сладка храна и настроение" - обяснява тя.

Камелия признава, че е щастлива както в личен план, така и професионално и приема всички предизвикателства на живота. Независимо дали я срещат трудности или щастливи моменти, тя подхожда с разбиране.

"Няма нещо, което да не ми достига. Когато човек е наясно със себе си, аз все още не знам точно коя съм, но се изследвам всеки ден и се изненадвам от себе си как се научих да бъда спокойна, приемаща, разбираща ... Преди това беше за мен чуждо, само на думи. Едно е да имаш знание, друго е знаене - това е вече да си преживял, да имаш опит. Едно е да си го прочел, друго е животът да ти го поднесе и да можеш да преминеш през него. Тогава се разширяваш, тогава се обогатяваш. Радвам се, че не се страхувам да скачам. Хората се опитват да те вкарват в рамки, в клишета, а аз искам да скачам. Животът е цветен, животът е палитра. Неслучайно нося това име и неслучайно празнувам на Цветница. Не се страхувам цялата палитра от черното до бялото да преминава през мен. Не се притеснявам като плача. Не се притеснявам от трудностите. Няма нещо, което да ми липсва. След като животът ми носи това за мен, това е моят живот. Труден, лесен - това е" - казва фолк звездата.