Фолк дивата Камелия се пусна гола от ваната. Красивата блондинка за пореден път успя да привлече всички погледи към себе си, а този път повода се оказа най-новата песен на изпълнителката, която носи името "Не те забравих".

Именно с провокативния кадър певицата съобщи, че ни делят броени часове до премиерата на новото парче. По всяка вероятност и кадъра е част от видеото към песента, но към момента Камелия не издава нищо друго освен името на предстоящия си музикален проект. За пореден път певицата доказа, че е една от най-сексапилните жени у нас, а пък от коментарите става ясно, че феновете на фолка я определиха като секссимвола на жанра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Камелия (@kamelia_official) on


Освен коментари за визията на Камелия, почитателите й не пропуснаха да я похвалят и за това, че последните месеци е изключително продуктивна и буквално месец, след като пусна римейк на „Иди си“, сега ще радва слушателите и с чисто ново парче. "Това се казва приятна изненада! Толкова бързо втора песен! Браво! Възхитително", пишат нейни почитатели. Преди дни, тя сподели в интервю, за „Телеграф“, че е приготвила нещо ново. „Понеже по време на на пандемията имах възможност и да се наспя, и да потворя, смятам да бъда по-продуктивна и скоро да споделя нещо, което съм замислила като изненада“, каза тя. Ето, че до часове изненадата ще бъде факт.