Камелия промотира новия си проект "Дразни ме" през тази седмица. Фолк звездата разкри, че неслучайно е избрала за дуетен партньор Гъмзата.

"Рядко правя дуети, особено пък с български изпълнители. Реших да е с Гъмзата, защото той е интересен, различен, от един и същи край се и е свободен електрон, извън зависимости" - разказа тя в COOL...T, цитира Signal.bg.

Певицата подчерта, че в песента и в клипа музикантът от "Ку-ку бенд" е представен в по-различна светлина.

По отношение на провокацията, която е задължителна за Камелия при сценичното представяне, тя е категорична:

"Самата аз съм една провокация за себе си. До последно не се знае - едно нося, друго се случва. Преди много години пробвах много неща - къса коса, оранжева коса, червена коса, дълга коса, може би и първите екстеншъни, които се слагаха... В един момент казах: "И такава съм била, и такава съм била..., и човекът до мен каза: "Просто бъди за днешните хора". И аз казах: "Ха, значи пак да бъда себе си, но за днешно време".

Фолк звездата всеки път умее да провокира вниманието на меломаните, но признава:

"Аз не съм от хората, които се опитват да се харесат. Когато съм живяла този начин на живот, винаги съм страдала. Винаги, когато искаш да се харесаш, ще се намерят хора, които няма да те харесат, и страдащият си ти. Сега съм себе си!"