Фолк певицата Камелия нагло шпионира Преслава и останалите чалгарки, пише "България Днес".

Огненото момиче на попфолка, както стана известна преди години русата чалга фурия, има хитра тактика и използвайки я, никога не отстъпва от по-младите си колежки.

Камелия изпраща дългогодишната си половинка Цветин на всички участия на колежките й, за да следи какви песни изпълняват конкурентките и какво най-много се харесва на върлите чалга фенове.

За никого вече не е тайна, че най-големият трън в очите на Камелия е много по-младата от нея Преслава.

*Камелия и Цветин

Блондинката не пропуска удобен случай да злепостави звездата от Добрич в медийното пространство и неведнъж е нападала индиректно Преси, която пък по никакъв начин не желае да отвръща на удара.

Затова и "огън момичето" държи Цветин да присъства на всяко участие на Преслава, за да е наясно Камелия с репертоара на конкурентката си и по този начин да се опита да е по-добра от нея.

*Преслава

Бившата на Жоро Бирмата не е единствената колежка, която е зорко следена от хрътката на Камелия. Цветин посещава всяко участие и на Анелия, Галена и Джена, за да не пропусне нищо в новостите около визията им и сценичното им поведение.

Откакто напусна редиците на "Пайнер", славата на Камелия малко по малко отшумява. Изпълнителката приема всяка покана за участия в клубовете само и само да си докара някой лев и разчита на златните си ретро хитове, които все още са предпочитани от подпийнали чичковци.

Все още не е ясно как ще се развие кариерата на Ками занапред, след като драматично прекъсна дългогодишните си взаимоотношения с Митко Пайнера.