Броени дни след рождения си ден в новия брой на "Автограф" гостува Камелия.

Певицата разказва къде и с кого е отпразнувала този празник и как започва годината за нея. "2013 стартира добре. След това "избухване", което направихме по случай рождения ми ден, сега ми предстои работа. Ще снимам клип на най-новата ми песен "Щипни ме". Бягам от далечни планове, графици и дати. Живея по-спокойно без тях", споделя Камелия. Тя също така разкрива, че планира да напише автобиографична книга, но не се ангажира с конкретни срокове, в които да я издаде.

Относно провокацията изпълнителката споделя, че й се удава, носи я в себе си, но не се е учила на това. "Според мен хората се радват, че съм естествена, а тя, провокацията си идва с моята поява. Такава съм си по природа, още като се появих на сцената преди 16 години. Тя е част от мен", споделя Камелия, пишат от lifestyle.bg.

Тя си припомня началото на своята кариера, когато е била все още неопитна, дори изплашена, свита и притеснена на голямата сцена. Сега това притеснение се е превърнало в тръпка. "Прерастна в кеф. Сега часове преди да изляза на сцената изпадам в едно леко превъзбудено състояние, но когато наближи момента на появата ми, съм много спокойна и уверена."

Певицата не иска това усещане да изчезне, защото както казва "това е живинката, която ни държи; огъня, който пламти в нас. На мен ми харесва, нека го има."