Изпълнителката изстреля поредната провокация, като сложи религиозен кръст между силиконовите си гърди. В тази полунабожна, полуеротична визия 48-годишната певица се появи на участие в столична чалготека и мигновено прикова погледите към себе си.

Кръстът е огромен, далеч по-мащабен от традиционните бижута, които се носят на синджирчета, и отдалеч изпъкваше между напращялата гръд. Още по-скандалното е, че Камелия се появи по гащи и прозрачен воал, леко прикриващ голотиите й. Фолкаджийката не се притесни от учудените погледи към себе си и спретна щуро студентско парти, което продължи няколко часа. Но визията й за пореден път взриви спокойствието на пуританите, които внимателно следят всяка нейна стъпка.

"Такива неща са провокаци и могат да се счетат като обида за църквата и Христос. После да не са изненадани, ако бъдат наказани", коментира отец Гелеменов, който преди няколко месеца се възмути от Николета Лозанова заради разголена плът, обсипана с божествени символи.

Камелия не за първи път залага на скандалните изяви. По време на концерт в защита на българските медици в Либия тя излезе на сцената с доста оскъдна рокля в цветовете на българското знаме. Обществото веднага реагира, че това е гавра с трибагреника. Камелия не намери тоалета си за неуместен и се появи с него и на националния празник 3 март през 2015 година. И скандалът гръмна! Политици дори се надигнаха срещу нея, стигна се до заплахи за съд. Но към днешна дата Камелия не е осъдена, свободна е и продължава да измисля сцени, с които да скандализира българското общество.

Незабравим момент преди години бе и когато се появи на сцената на концерт по домашни чехли и халат. Така тя индиректно се пошегува с колежките си, които отделят седмици наред за избор на идеалния тоалет и дори на моменти изпадат в паника, пише "България Днес".