Спрях с плейбека преди 8 години. До преди това си признавам, че не пеех винаги на живо и се чувствах гадно.

Сега винаги изпълненията ми са на живо и затова докосвам хората. Това призна Камелия в интервю за „Поверително от NL“ по TV7.

Въпросите й бяха задавани от журналистката Ива Николова.

„Нямам издаден клип от 3-4 години, даже вече не си спомням от кога не съм снимала видео, но това не ме притеснява“, заяви още провокативната фолк звезда.



„Аз имам вечни хитове, но не мога вечно да разчитам на тях. Мен винаги ме считат за бунтарката, никога не съм била по правилата. Смятам, че не можеш да налагаш матрица, всеки е индивидуален. Нужно е човек да намери себе си, но страхът да не успееш те вкарва в матрицата“, категорична беше Камелия.

„Не е задължително да имаш големи гърди, за да станеш фолк идол. Ако за някои голотата е пошлост, за друг човек е муза, зависи как се събличаш. Самата аз не се срамувам от моите голи снимки, защото съм се съблякла с желание и снимките са уникални“, каза блондинката.

Камелия сподели, че в поп фолка й харесват два гласа – Деси Слава, която като запее народно, може дори да я разплаче и Преслава, но старите й песни.

„Аз имам широк спектър – някои ме харесват като жена, други като певица, трети като водеща. Някои пък не ме харесват – това си е техен избор, на който имат право“, обобщи певицата.