Камелия е готова с новия си музикален проект, за който казва, е е много различен за самата нея.

Фолк звездата признава, че обича да експериментира както по отношение на визията си, така и като музикална продукция.

Това е причината тя да избере различен екип, с който е реализирала новата си песен и клип.

"Новият продукт ще види бял свят може би през март. Песента е завършена, видеоклипът вече се финализира. Заснела съм видео към самата песен. Не съм пускала видео от 4 години - от "Манастир", и е ново предизвикателство, защото работя с един режисьор, когото аз изключително харесвам - това е Валери Милев. Определено той не е творец, който се изявява в попфолка.



Има един заснет клип преди 10 години за двама мои колеги, които тогава направиха дует, но за солов изпълнител в попфолка няма. Музиката и аранжиментът са пък на един човек, който не твори за попфолка и не се изявява в тази сфера. Текстът също е на едно момиче, което не пише основно за попфолк. Определено е нещо ново и различно за самата мен" - споделя тя в интервю преди едно от клубните си участия.

Певицата разкрива още, че текстът е твърде различен от всичко, което е пяла до момента.

"Ще има "Престъпно е" през март" - заявява тя. Меломаните могат да очакват през тази година появата и на новия албум на изпълнителката, който ще бъде с изцяло нови парчета. По диска в момента се работи усилено, като по-голямата част от песните вече са завършени.



"Аз почувствах цял албум и в момента работя по него" - споделя Камелия, но не се ангажира точно кога ще излезе CD-то. "Песните са готови като бройка, повечето са записани. Всички имат текстове, на някои се довършват аранжиментите. Ще има проект от мен, който смятам да нарека "На прага на сърцето ми" - има такава песен. Действам, но правя песни, когато наистина ги усетя. За мен не е важно количеството, не е важен конвейрът. Не ме страх да изпусна 3-4 години без нови неща" - подчертава тя.

Камелия не крие, че последните две парчета - "Щипни ме" и "Лошо действаш ми", са правени, за да участва в концерти на "Планета", но е категорична, че това не е формулата за нея. "Когато нещо не ме изпълни, по-добре да не го правя" - отсича звездата на "Пайнер", пише Signal.bg.