Бях алкохоличка и нимфоманка. Това призна певицата Камелия Тодорова в откровено интервю пред Нова тв.

За първи път тя разказа за проблема си с алкохола.

"Случвало ми се е да се напия, но никога не съм била под масите", каза джаз певицата. Тя обаче допълни, че не отговарят на истината писания в медиите, че е била и наркоманка.

„Аз не съм се дрогирала никога. За да добия представа какво е това наблюдавах други хора и техните реакции. Мога да кажа как действа алкохолът, как действа на човек сексът в повече, но не и наркотиците", обясни Тодорова.

На въпрос дали е злоупотребявала с алкохол, сама вкъщи, тя отговори: „Например един ден се бях напила вкъщи, седнах, плаках и дори написах песен".

Певицата, която беше претендент за вицепрезидентския пост на изборите миналата година обясни, че през 1993 г. е получила натряване с метилов алкохол. По тази причина организмът й не можел да разгради алкохола. Дори и на малки количества погълнат алкохол организмът й реагирал мигвовено и тя повръщала, пише Lifestyle.bg

„Отказах се да пия и заради непрекъснато наливащите се хора около мен, каза още Камелия Тодорова.

И допълни: „Не пия от около 10 години. Не ми се вкусва алкохол, дори на Нова година не се сещам да пия и шампанско. Не ми е нужно просто".

След това тя се впусна да опровергава писанията в жълтата преса. „За мен се пишеше, че съм алхохоличка и сексманиачка. Аз обичам секса, мога да бъда сексманиачка и дори нимфоманка, но това е било в период на влюбване", обясни тя. След това тя призова медиите да вземат предвид днешните й откровения и да пишат истината за миналото й.