Джаз дивата Камелия Тодорова разходи за сефте рокерски тийнимидж на партито за старта на BG Music Channel завчера в столичен клуб.

Дегизирана с кожен шлифер, обувки с масивна платформа и ефирна бяла риза, тя разбуни духовете и с видимо подмладеното си лице. На 59 и със силно скъсена коса изпълнителката на „Не ме гледай така, момче” сложи поп дебютантките в малкия си джоб с арогантния сексапил, които излъчваше.

Преди 14 години тя спечели първия си лифтинг от тв предаване и по всичко си личи, че в навечерието на юбилея си е подарила нов, коментираха зевзеци от гилдията.

За добрата си форма Тодорова се грижи, като посещава фитнеса три пъти седмично, а менюто й се свежда основно до салати и чай, пише „Монитор”. Певицата пристигна с гласовитата си наследничка Рейчъл Роу, с която изглеждаха като сестри.

26 от актуалните имена в шоубизнеса поздравиха с песен старта на новия канал за БГ музика. Началото поставиха Б.Т.Р и D2, които подадоха щафетата на Ангел и Мойсей, Deep Zone и Криско.

“Сред публиката виждам и Здравко от „Ритон”. Той ми е жури в „Музикална академия”. Човече, с теб нали се разбрахме за кинтите и за процентите. Аз, знаеш много те уважавам, пък ти гледай на следващия концерт да говориш за мен само хубави неща”, изстреля с усмивка  поета от Габрово.

Водещ на купона бе Играта, който отпусна глас в 4D заедно с Рафи и Лео. В редиците им липсваше само Део, който бе избрал да празнува рождения си ден далеч от светлината на прожекторите и в компанията на баба си Даша.

Сред гостите бяха още Георги Христов, Емил Димитров-младши, пълния комплект съдии от X Factor Саня, Заки, Мария Илиева и Любо Киров, Графа и протежетата му от „Монте мюзик” Били Хлапето, Лексъс и Михаела Филева.

Гвоздей в програмата бе Васил Найденов, който вдигна на крака препълнения клуб със „Сбогом, моя любов” и „Телефонна любов”. Излизайки три пъти на бис звездата изкара пианист на сцената и се поклони на композитора Тончо Русев.