Камелия удари D2 в земята в първия по рода си у нас дуел между попа и чалгата. Още преди няколко дни, бандата на победителя от „Фермата” Дидо анонсира таен концерт по интернет, който се излъчваше на страниците във фейсбук на няколко организации, напомня Hotnews.bg. Камелия също реши да попее на живо на почитателите си в домашна обстановка, а двата концерта бяха насрочени за петък вече около 21. 00 часа.

Камелия започна с чаша ракия, облечена в секси рокля и с обувки на висок ток, точно все едно е на участие. Тя призна, че по принцип започва да пее към 2.00 след полунощ и затова се чувства необичайно, но зарадва феновете с най-големите си хитове. Същото направиха и от групата, които обаче бяха в зала и с професионално осветление и звук. Само няколко часа след края на концертите Камелия можеше да се похвали с 9 хиляди коментара и 1000 споделяния под видеото.

Към днешната дата те са в пъти повече. D2 пък, които излъчваха на няколко страници във фейсбук имаха едва 1000 коментари и 400 споделяния. В момента те също бележат ръст на споделянията и коментарите, но са далеч от конкурентката. Явно приказките за смъртта на чалгата са силно преувеличени.