Камелия  обясни, че се е решила на ринопластиката, за която отнесе порой от критики, заради възрастта. Тя е категорична, че след време носът й ще изглежда по-естествен. Той не бил скъсяван, а просто изправен, обясни певицата. „Само преди два месеца имах юбилей и защото през последните няколко години генетиката започна да се проявява при мен. От фамилията на баща ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка започна да става по-видима.

Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот и имайки предвид, че скоро навърших 50 – просто реших да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, благодарение на филтрите това не ми личеше, но на живо се виждаше. В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум една година, за да се получи търсения резултат. Аз малко избързах с появата си по телевизията и се учудих, че с такъв грим изглеждам така отстрани, защото като се снимам вкъщи и има голяма разлика.

Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че, това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!“ – разказва актуалната звезда.